banner creatief en kado

Garantie & klachten

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie te leveren. Toch kan het weleens voorkomen dat er een bestelling kapot gaat tijdens het transport, meldt dit dan zsm mogelijk via de mail met een duidelijke omschrijving en evt met een extra foto. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om deze binnen 2 maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen onze garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. 
Garantie vervalt bij het onjuist gebruik en onjuist opvolging van de gebruiksinstructies. 


Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Wij raden je aan om eventuele klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@creatiefenkado.nl. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 kalenderdagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Creatief en Kado, nadat de gebreken zijn geconstateerd. De klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht om een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door Creatief en Kado binnen een termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer er een meer uitvoerig antwoord kan worden verwacht.  Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddelijk via Stichting Webwinkelkeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. 

 


 
Nieuwtjes, acties en kortingen in je mailbox!
Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes, acties en nieuwe artikelen!
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN